Hvordan fungerer brøyte.no for brøytebilsjåfører?

Med Innovasjon Norge i ryggen er Hyttesystemer AS stolte av å presentere Brøyte.no! Vi har jobbet lenge for å perfeksjonere vår fremtidsrettede og bærekraftige løsning for at den skal være både enkel, miljøvennlig og billig for våre brukere. Med Brøyte.no har vi lagt til rette for at brøyting og andre hyttetjenester kan bestilles og utføres enkelt, billig og uten unødvendig administrasjon. Kvalitetssikring er viktig for oss – med dette systemet får du full kontroll.

Brøyte.no har som regel en leveranseavtale med brøyteselskapet du arbeider for. Dersom du driver for deg selv vil du kunne opprette en avtale med oss. Alt du trenger er hus eller hytter du kan brøyte for, rapportene og systemet ordner vi!

Administrator er et ord du vil finne igjen i e-poster og tekster fra oss, dette er betegnelsen på hvem hos dere vi har avtale med. 

For at du skal få tilgang til Brøytekart appen må din administrator registrere deg i systemet. Når det er gjort får du en e-post med link til å fullføre registreringen. Det er VELDIG viktig at du trykker på denne linken fra din mobiltelefon slik at du får fullført riktig. SMS verifisering kan også oppstå. Pass på at denne blir fullført riktig.

Dersom du skal brøyte for et selskap som har avtale med oss trenger du appen Brøytekart. Denne kan lastes ned her:

Trenger du hjelp til noe?

Vi i Brøyte.no står alltid klar til å hjelpe deg, som regel også godt utenfor våre åpningstider. Det vi ønsker av deg før du sender henvendelse eller kontakter oss på telefon, er at du leser igjennom teksten over for å se om problemet kan løses av din administrator. Brøyte.no hjelper i all hovedsak til med tekniske utfordringer med tjenesten, det administrative rundt knytting av hytter og endringer gjøres av din administrator. 

Under viser vi deg noen kjente feil som kan oppstå for deg som bruker av Brøytekart. Dersom dette ikke løser problemet kan du ta kontakt med oss ved å trykke på knappen under FAQ.

Vanlige spørsmål

Brøytemannskap?
  • Hvordan laster jeg ned appen som skal brukes i lastebilen eller traktoren?

    Brøytekart finner dere hos Apple App Store og Google Play Store

    Du kan også klikke på linkene under for direkte tilgang.

  • Nyregistrert men får ikke fullført registreringen?

    Det er viktig at du åpner denne registreringseposten på mobilen din. I denne meldingen finnes det en magisk link som tar deg rett inn i appen for å fullføre! Husk også laste ned Brøytekart i App Store!